Seturi creative copii

Atelierul de creatie vestimentara Couture Dress Your Doll

Indisponibil
Producător: Dress Your Doll
Cod produs: PN-0164670
239.90 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos. 223.11 Lei
Diferenta: 16.79 Lei

Atelierul de creatie vestimentara Couture, Dress Your Doll.
Spune-mi si voi uita, arata-mi si poate voi retine, implica-ma si voi intelege, spunea inteleptul Confucius. Educatia de calitate, eficienta, este cea care starneste curiozitatea invataceilor, care-i motiveaza si determina sa exploreze obiectul de studiu. De aceea, noi credem ca e important sa le stimulam celor mici creativitatea si dorul de a face, de a realiza ceva cu propriile lor manute. Seturile creative de croitorie hainute pentru papusi sunt un mod excelent de a invata scolaritele cata munca sta in spatele unei haine si cat de frumos poate fi sa-ti pui amprenta pe un design vestimentar. Ideea este excelenta pentru un cadou sau pentru a transforma o zi mohorata si ploioasa in pura bucurie creativa.
Cele 3 bucati de material imprimat prin sublimare sunt moi, elastice si nu se desira. Materialul brodat: 100% poliester. Papusa manechin alba 29 cm. Stand. Instructiuni. Accesorii pentru cusut. Cutia poate fi utilizata ca dulap.

SPUNE-ȚI PĂREREA
AVERTISMENT:
1. Jucaria poate contine piese mici, care se pot inghiti sau inhala, existand pericolul de sufocare. A se folosi sub directa supraveghere a unei persoane adulte.
2. Inlaturati toate elementele folosite la ambalare (pungi de plastic, legaturi) inainte de a inamana jucaria copilului.
3. Nu utilizati acest dispozitiv in alte scopuri decat cele mentionate in manualul de utilizare.
4. Respectati intervalul de varsta recomandat pentru utilizare din manualul produsului.