Bagajul bebelusului - 6 lucruri pe care e musai sa le ai în concediu

Bagajul bebelusului - 6 lucruri pe care e musai sa le ai în concediu

A pleca într-o vacanță în familie cu un bebeluș poate reprezenta o adevărată provocare. Bebelușii au nevoie de o mulțime de lucruri, iar împachetarea a tot ceea ce au nevoie pentru confortul lor poate părea copleșitoare.

Pentru niște ființe atât de mici, cu siguranță necesită un bagaj prea mare. În afară de articolele de zi cu zi pe care le păstrezi în geanta de scutece, bebelușii vor avea nevoie și de schimburi suplimentare de haine curate, scutece, sticle, lapte praf, medicamente, jucării și tot ceea ce au nevoie pentru a avea un somn liniștit.

O vacanță pentru a vă vizita familia va fi mult diferită față de o vacanță la un resort și a zbura spre destinație prezintă provocări diferite față de a conduce propria mașină. Vestea bună este că aproape fiecare destinație are un magazin alimentar de unde vă puteți aproviziona cu articole zilnice precum scutecele. Îți vom prezenta, în cele ce urmează, o listă cu X lucruri pe care va trebui să le pui în bagajul bebelușului când pleci în concediu.

Geanta multifuncțională nu poate lipsi din bagajul bebelușului tău


Dacă zburați, geanta pentru scutece va trebui să treacă de sistemul de securitate, așa că ai grijă ca lichidele să fie împachetate într-o pungă de plastic, la suprafața bagajului.
 • Scutecele
 • Pune în bagaj câte un scutec pentru fiecare oră de zbor, plus unul sau două scutece suplimentare.
 • Șervețele umede
 • Păstrează un pachet mic de șervețele în bagaj. Dacă ai deja unul, asigură-te că sunt suficiente și că sunt încă umede.
 • Fașă pentru schimbarea scutecului
 • Vei schimba o mulțime de scutece, din mers, în timpul vacanței, așa că asigură-te că suportul pentru schimbarea scutecului se află în geanta bebelușului.
 • Laptele praf sau matern
 • Păstrează toate lichidele într-o pungă de plastic și ia atâtea porții câte are nevoie bebelușul în mod obișnuit pentru toată durata călătoriei, plus trei sau patru porții extra, în cazul în care zborul are întârziere.
 • Biberoane
 • Este ideal să iei cu tine în vacanță cel puțin două biberoane.
 • Mâncare și lingurițe pentru bebeluși
 • Dacă bebelușul tău a început deja să mănânce mâncare solidă, atunci este necesar să adaugi în bagaj suficientă mâncare pentru durata zborului, fără a uita să adaugi și lingurițele.
 • Pături
 • Împachetează două sau trei păturele pentru cel mic. Una dintre ele va fi folosită oricum pe durata zborului.
 • Dezinfectant pentru mâini
 • Amintește-ți să îl împachetezi într-o pungă de plastic.
 • Medicamente
 • Cei mici au tendința de a se îmbolnăvi în timpul unei călătorii, așa că asigură-te că pui în bagaj un calmant, reductor de febră, picături pentru urechi, termometru și un kit de prim ajutor.
 • Pungi de depozitare
 • Împachetează cel puțin trei în geanta de scutece și folosește-le pentru hainele umede și murdare sau pentru scutecele pe care nu le poți arunca în altă parte.

  O astfel de geantă pentru scutece poți găsi pe Jucarii-online.eu. Pentru vacanță, noi îți sugerăm să optezi pentru o geantă multifuncțională precum geanta Red my baby bag Inglesina.  Haine pentru bebeluș

  Numărul de ținute de care ai nevoie va depinde de cât de frecvent bebelușul tău își murdărește hainele, dar și de accesul pe care îl ai la facilitățile de spălat. Împachetează cel puțin o ținută pentru fiecare zi, plus trei ținute extra, precum și cel puțin două pijamale.

  Pune jucării în bagajul bebelușului


  Dacă bebelușul este la vârsta la care trebuie să fie distrat, pune în bagaj câteva jucării. Când călătorești, șansele sunt ca bebelușul să fie nevoit să stea într-o mașină sau avion pentru o perioadă lungă de timp. Astfel, jucăriile sunt o modalitate excelentă de a-ți ține copilul ocupat și sub control.

  Scaun auto pentru bebeluș


  Chiar dacă poți închiria scaune auto odată cu închirierea unei mașini, poate ar fi mai bine să iei în vacanță scaunul bebelușului având în vedere că este familiar și sigur.

  În timpul zborului, majoritatea părinților aleg să țină copilul în brațe pentru că este gratuit. Dacă plecați în vacanță cu mașina însă, scaunul auto este strict necesar.

  Marsupiu pentru bebeluș sau cărucior


  Dacă bebelușul tău are sub trei luni, ar fi în regulă să iei cu tine în vacanță doar un marsupiu bebe., însă dacă este mai mare, ar fi bine să iei în considerare adăugarea unui troler la bagajul inițial. Dacă este o vacanță în care vă veți plimba constant, un cărucior pentru cel mic este obligatoriu. Optează pentru un cărucior sport, care cântărește puțin și este ușor de pliat.

  Adaugă un baby monitor în bagajulul bebelușului


  Atunci când mergi în vacanță cu bebelușul tău, evident că veți împărți aceeași cameră. Cu toate acestea, nu vei merge la somn în același timp cu cel mic. A avea un baby monitor. este o soluție foarte bună, pentru ca atunci când te vei afla în afara camerei nu va fi necesar să verifici constant dacă cel mic este în regulă. Vacanța ta nu trebuie să fie pusă în așteptare atunci când copilul tău se culcă!