Bancuri de lucru

Jucarie din lemn 2 in 1 banc de lucru si cutie cu scule cu accesorii incluse Kruzzel

Indisponibil
Producător: Kruzzel
Cod produs: MY17253_Initiala
155.00 Lei

2in1 - Banc de lucru si cutie cu scule - produsul combina 2 jucarii educative, un atelier traditional si o cutie cu scule. Sertarul are un maner practic, care se transforma intr-o cutie, copilul poate tine instrumentele in el si, datorita faptului ca elementul este demontabil, il poate transporta, ceea ce va oferi cu siguranta si mai multa distractie copilului.

DURABIL SI SOLID - elementele din lemn nu se deterioreaza si pot fi folosite de multe ori. O jucarie rezistenta, care va aduce multe bucurii copilului.

DEZVOLTA IMAGINATIA - Copilul se transforma intr-un mester adevarat. Pe langa jocul traditional, copilul poate construi un excavator, macara, moara de vant, avion, robot si multe altele din elementele incluse in set.

DEZVOLTARI ABILITATI MOTORII- Joaca cu suruburile, insurubarea si desurubarea cu surubelnita, joaca cu cheia si cu ciocanul, etc sunt activitati care imbunatatesc abilitatile motorii - acest lucru va fi util, de exemplu, in invatarea ulterioara a scrierii.

SPECIFICATII - varsta: 3 ; numarul de elemente: 40; dimensiuni (lungime / latime / inaltime): 16,5 / 26 / 25cm; greutate setata: 1,4 kg; greutate cu ambalaj: 1,73 kg.

Setul contine: banc de lucru, sertar care se transforma in cutie cu scule, ciocan, firestrau, cheie, surubelnita, 3 cuburi cu gauri, 11 benzi cu gauri, suruburi in 3 dimensiuni, in total 10 suruburi, 10 piulite.

O jucarie grozava pentru orice mic mester. Un banc de lucru din lemn pentru copii va permite oricarui copil sa se transforme intr-un mester sau mecanic pentru o perioada. Cine stie, poate va dezvolta o adevarata pasiune pentru bricolaj? Un atelier de lemn cu instrumente este o jucarie care permite unui copil sa se transforme intr-un adult si sa imite activitatile pentru adulti. Copilul se va simti ca un tatic care face reparatii minore acasa. Un bun mod de a dezvolta abilitati si de a starni interesul!

Datorita atelierului, copilul va invata despre instrumentele si principiile cu care se lucreaza. Este o idee perfecta de cadou nu numai pentru tinerii mesteri, ci si pentru acei copii care inca nu au avut ocazia sa descopere cat de multa bucurie si satisfactie aduc niste suruburi, piulite, chei si alte echipamente utilizate pentru reparatii si renovari.

Atelierul de lemn pentru copii dezvolta de minune imaginatia si creativitatea si invata, de asemenea, gandirea tehnica, logica. Jocul cu un banc de lucru cu accesorii are un efect pozitiv asupra dezvoltarii abilitatilor motorii ale copilului. Atelierul de scule din lemn este solid si durabil si, de asemenea, sigur pentru copil.

Pe langa jocul traditional, un copil poate construi un excavator, macara, moara de vant, avion, robot si multe altele.

Un mic mecanic va putea insuruba si asambla diferite elemente. El va invata cu usurinta principiile prelucrarii diferitelor tipuri de materiale si componente si, de asemenea, va fi constient de faptul ca atunci cand folositi unelte mecanice, trebuie sa aveti grija.

Cu atat de multe accesorii diferite, nu te poti plictisi!

Distractia creativa poate dura ore intregi.

SPUNE-ȚI PĂREREA
AVERTISMENT:
1. Jucaria poate contine piese mici, care se pot inghiti sau inhala, existand pericolul de sufocare. A se folosi sub directa supraveghere a unei persoane adulte.
2. Inlaturati toate elementele folosite la ambalare (pungi de plastic, legaturi) inainte de a inamana jucaria copilului.
3. Nu utilizati acest dispozitiv in alte scopuri decat cele mentionate in manualul de utilizare.
4. Respectati intervalul de varsta recomandat pentru utilizare din manualul produsului.