0770 483 361   0771 051 388  
0723 669 204  
  • Cosul tau de cumparaturi este gol!

Poarta Siguranta Wood Lock Safety Gate Silver 75 80 cm Hauck

  • Producator: Hauck
  • Cod produs: 597033
  • Disponibilitate: Indisponibil
202,35 Lei 213,00 Lei 2020-08-24

Pentru latimi intre 75 - 80 cm, cu extensii optionale pana la 122 cm

Poarta siguranta metalica cu insertie din lemn

Fixare usoara prin sistemul de inchidere

Se deschide pe ambele parti

Mecanism manual de inchidere cu prindere de siguranta dubla

Fixabil pe balustrade rotunde cu Y spindle

Aceasta poarta robusta din metal / lemn este ideal pentru ramele de usa sau balustradele de scara cu o latime de 75 - 80 cm si garanteaza siguranta micului dvs. descoperitor. Aceasta este fixata prin suruburi de prindere si poate fi extinsa individual pana la 123 cm.

Datorita extensiilor de 9 si / sau 21 cm, puteti extinde pana la 123 cm. Aceste extensii sunt disponibile separat.

Wood Lock Safety Gate trebuie fixata cu suruburi de fixare intre ramele usii sau pereti. Deoarece nu exista nevoie de foraj, aceasta poarta de siguranta este ideala pentru locuintele de inchiriat sau casa bunicilor.

Wood Lock Safety Gate are un mecanism de inchidere manuala si se fixeaza in siguranta in prinderea sa de siguranta. Datorita sistemului de siguranta dubla, numai adultii o pot deschide - in ambele directii – si cu o singura mana. In acest fel, veți avea Intotdeauna o mana libera pentru cel mic.

Cei care au balustrade rotunde cu scara pot folosi axul Y impreuna cu extensiile de 21 cm pentru fixarea portii de siguranta.

Poarta de siguranta cu o combinatie din lemn si tuburi de otel care face casa ta un loc sigur pentru copilul tau. Fixarea se face foarte rapid, poarta fiind prinsa prin montaj cu presiune intre tocurile usii sau intre pereti fara a fi nevoie de folosirea burghiului. Poarta de siguranta Wood Lock este potrivita pentru latimi intre 75 – 80 cm si are mecanism manual dublu de blocare. Poate fi deschis cu o singura mana. Toate portile de siguranta de la Hauck sunt certificate SGS si ofera siguranta optima. Avantaje speciale: Cu extensii disponibile separat poarta poate fi extins individual si folosit si ca poarta pentru scari. Aveti balustrada cu bara rotunda? Atunci puteti atasa poarta de siguranta la extensia de 9 cm sau de 21 cm cu Y-spindle, disponibil separat.

Spune-ti parerea

Pentru a posta o parere te rugam sa intri in cont sau sa-ti creezi un cont nou .