LEGO Creator Expert

Hotel Boutique LEGO Creator Expert 10297

Indisponibil
Producător: LEGO
Cod produs: 10297
999,99 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos. 710,00 Lei
Diferența: 289,99 Lei

O constructie relaxanta, plina de nestemate ascunse

Descopera o lume minunata a rafinamentului si bucura-te de momente solitare placute cu acest kit de constructie LEGO® Hotel boutique. Aniversand 15 ani de LEGO Cladiri Modulare, acest mic hotel boutique este plin de nestemate ascunse. Identifica omagii aduse altor LEGO Cladiri Modulare favorite, in acest model detaliat de expus. Cu camere de oaspeti, o galerie de arta, hol, terasa si nu numai, este un proiect de savurat.

Imagineaza-ti ca petreci momente placute la un hotel de lux. Unde fiecare detaliu este gandit cu atentie. Unde dorintele fiecarui client sunt indeplinite cu eleganta. Acum iti poti construi propria escapada la hotel, cu acest proiect de constructie a modelului LEGO® Hotel boutique (10297) pentru adulti. Surprize la fiecare colt Bucura-te de ore intregi de constructie fascinanta montand cele 5 sectiuni ale modelului. Cu o geometrie triunghiulara insolita si un decor elegant, este inspirat de arhitectura europeana opulenta de la inceputul secolului XX. Construieste camerele de oaspeti si apartamentul de lux, holul, terasa si scarile. Apoi, exploreaza toate povestile din interior, inclusiv omagiile amuzante aduse altor modele din colectia LEGO Cladiri Modulare. Avand 5 sectiuni ce includ acoperisul cu cupola decorativa si fereastra in tavan, plus elemente si culori cu totul noi, va incanta cu siguranta constructorii adulti. Bine ai venit in zona ta Construieste creativitate. Construieste concentrare. Construieste-ti propria capodopera arhitecturala. Acest set face parte din seturile de constructie de colectie LEGO pentru adulti.

Numarul pieselor din cutie: 3066
Varsta recomandata: 18 ani +

AVERTISMENT:
1. Jucaria poate contine piese mici, care se pot inghiti sau inhala, existand pericolul de sufocare. A se folosi sub directa supraveghere a unei persoane adulte.
2. Inlaturati toate elementele folosite la ambalare (pungi de plastic, legaturi) inainte de a inamana jucaria copilului.
3. Nu utilizati acest dispozitiv in alte scopuri decat cele mentionate in manualul de utilizare.
4. Respectati intervalul de varsta recomandat pentru utilizare din manualul produsului.