Bucatarie copii

Bucatarie completa din lemn chiuveta aragaz frigider rafturi 91x102x30 cm Iso Trade

Indisponibil
Producător: Iso Trade
Cod produs: MY17320_Alb
699.00 Lei

Aceasta bucatarie este cadoul potrivit pentru orice copil care este pasionat de gatit. Acum se va simti ca un adevarat bucatar preparand propriile retete. Bucataria este complet utilata imitand foarte bine o bucatarie reala. Aceasta este prevazuta cu chiuveta, aragaz, cuptor, frigider, rafturi pentru alimente, dulap pentru vesela si chiar si telefon.

Bucataria dispune de un design vintage si elegant care se integreaza usor in orice decor si este realizata din lemn de inalta calitate. Aceasta va stimula imaginatia si creativitatea celor mici iar plictiseala nu isi va mai face simtita prezenta.

Este o bucatarie din lemn de inalta calitate, aspect care influenteaza semnificativ durata de utilizare, siguranta si sanatatea celor mici. Jucaria garanteaza copilului dumneavoastra multe ore de distractie minunata.

Bucataria multifunctionala, mare, garanteaza ore de distractie. Un mobilier extins cu blat, rafturi, dulapuri, arzatoare, chiuveta cu robinet, cuptor cu microunde, cuptor si frigider mare permite distractie extrem de interesanta.

Dimensiuni:

- dimensiuni frigider 102.5x30 cm;

- latime aragaz 35 cm;

- latime chiuveta 19.5 cm;

- dimensiuni raft 16x27 cm;

- dimensiuni bucatarie 91x102.5x30 cm.

SPUNE-ȚI PĂREREA
AVERTISMENT:
1. A se folosi sub directa supraveghere a unei persoane adulte.
2. Inlaturati toate elementele folosite la ambalare (pungi de plastic, legaturi) inainte de a inamana jucaria copilului.
3. Nu utilizati acest produs in alte scopuri decat cele mentionate in manualul de utilizare.
4. Respectati intervalul de varsta recomandat pentru utilizare din manualul produsului.