Bucatarie copii

Bucatarie copii 19 piese Princess Maya and Friends Ucar Toys UC125

Indisponibil
Producător: Ucar Toys
Cod produs: UC125_Initiala
99.00 Lei

Bucatarie copii 19 piese Princess Maya and Friends. Bucataria se adreseaza celor mai tinere gospodine, doritoare sa invete sa preparare mancaruri delicioase, pe care sa le savureze impreuna cu toti cei dragi din familie sau cu prieteni.

Este dotata cu: plita, cuptor, chiuveta si alte accesorii necesare in bucatarie (oala cu capac, tigaie, ustensile pentru gatit).

Dimensiuni bucatarie asamblata: 70 x 45 x 28 cm

Copiii vor petrece mult timp jucandu-se cu aceasta bucatarie si vor putea dezvolta o multime de jocuri de rol, ce le vor stimula imaginatia si creativitatea. Contine: - o bucatarie - 26 piese necesare in bucatarie Jucarie amuzanta si viu colorata ce va garanta distractia copilului dvs. Fabricate din plastic de calitate care rezista in timp si nu se decoloreaza, in conformitate cu standardele europene de siguranta si calitate. Imaginile produsului sunt cu titlu de prezentare, culorile anumitor elemente pot varia.

Recomandat copiilor cu varsta: peste 3 ani

SPUNE-ȚI PĂREREA
AVERTISMENT:
1. A se folosi sub directa supraveghere a unei persoane adulte.
2. Inlaturati toate elementele folosite la ambalare (pungi de plastic, legaturi) inainte de a inamana jucaria copilului.
3. Nu utilizati acest produs in alte scopuri decat cele mentionate in manualul de utilizare.
4. Respectati intervalul de varsta recomandat pentru utilizare din manualul produsului.