Casute papusi

Casuta pentru papusi Amelia Kidkraft

Indisponibil
Producător: Kidkraft
Cod produs: KK65093
1.199,90 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos. 1.139,90 Lei
Diferența: 60,00 Lei
Casuta pentru papusi Amelia.
Casuta pentru papusi Amelia are un design unic si atragator pe care fetitele il vor indragi numaidecat. Casuta si piesele de mobilier detaliate au un aspect elegant si constituie cadoul perfect pentru orice ocazie. Ferestrele de pe ambele parti permit fetitelor sa urmareasca papusile preferate din mai multe unghiuri. Papusile pot folosi scarile sau liftul pentru a merge de la un etaj la altul. Casuta Amelia are trei nivele deschise, o scara interioara, un lift, precum si o zona cu terasa in aer liber. Casuta este suficient de mare pentru a putea fi folosita simultan de catre mai multi copii. Setul include 14 piese de mobilier si un candelabru suspendat, care ofera o nota de rafinament casutei. Casuta este potrivita pentru papusi de maxim 30 cm inaltime. Material: lemn si elemente din material plastic.
Dimensiuni: Lungime: 83 cm; Latime: 41 cm; Inaltime: 121 cm.
AVERTISMENT:
1. A se folosi sub directa supraveghere a unei persoane adulte.
2. Inlaturati toate elementele folosite la ambalare (pungi de plastic, legaturi) inainte de a inamana jucaria copilului.
3. Nu utilizati acest produs in alte scopuri decat cele mentionate in manualul de utilizare.
4. Respectati intervalul de varsta recomandat pentru utilizare din manualul produsului.