Centre de activitati bebelusi

Gymini Centru de Joaca Alb si Negru Tiny Love

Indisponibil
Producător: Tiny Love
Cod produs: TL169
379.80 Lei

Gymini Centru de Joaca Alb si Negru, Tiny Love

Special concepute pentru a sprijini dezvoltarea bebelusului inca din prima zi, culorile contrastante si caracteristicile Centrului de joaca Gymini se potrivesc perfect dorintei innascute a copilului de a explora.

Produsele noastre sunt concepute cu atentie pentru a sprijini cresterea si dezvoltarea bebelusilor.

0 luni+

Fiecare mic detaliu este aici sa incurajeze dezvoltarea bebelusului tau

Recomandari in functie de varsta:

  • ·         0-6 luni: simturile 

                Culorile, texturile si sunetele contrastante alb – negru ale centrului de joaca stimuleaza simturile bebelusului inca din prima zi. Asigurati-va ca agatati arcadele moale la aproximativ 25 cm de fata bebelusului si lasati-l sa se bucure de formele sale geometrice simple, alb – negru, care au fost special concepute pentru a ajuta la stimularea vederii noi – nascutilor.

  • ·         0-2 luni: dezvoltarea relatiei si comunicarea

                Mutati arcadele reglabile in pozitia deschisa si bucurati-va de timpul petrecut cu copilul dumneavoastra, jucandu-va impreuna in timp ce incurajati dezvoltarea acestuia. Aratati-i bebelusului diverse activitati , vorbiti despre personaje in propozitii simple (“Iata ariciul Maria!”), sau pur si simplu bucurati-va de timpul pretios pe care il petreceti impreuna.

  • ·         2-4 luni: dezvotarea activitatiilor motorii: timpul pentru statul pe burtica

                Asezati cartea moale a centrului de joaca Gymini in fata bebelusului, in timp ce se afla pozitionat pe burta. Cartea a fost creata cu elemente grafice unice, cum ar fi imaginea cercului intr-un cerc, care atrage si capteaza atentia bebelusului. Acesta va ajuta bebelusul sa ramana pe burtica pentru perioade mai lungi de timp.

  • ·         3-5 luni: dezvoltarea activitatiilor motorii fine

                Incurajand bebelusul sa atinga diferite texturi ajuta la dezvoltarea simtului tactil si incurajeaza dezvoltarea abilitatilor motorii fine. Panglicile satinate a centrului de joaca Gymini, norul de plus, clapele crispate si alte elemente imbogatesc experienta tactila a bebelusului si ajuta la practicarea diverselor moduri de prindere.

  • ·         4-6 luni: cognitie – intelegerea cauzei si a efectului

                Cand copilul creste, este timpul sa exploreze diversele caracteristici ale centrului de joaca intr-un mod mai sofisticat. Pe masura ce intelegerea cauzei si a efectului se concretizeaza, incep sa isi dea seama ca detin controlul si pot face lucruri sa se intample. Jucaria muzicala arici a centrului de joaca Gymini ofera bebelusilor o oportunitate excelenta de a intelege cauza si efectul. Atingerea jucariei si incercarea de a solicita feedback-ului melodiei sustine aceasta intelegere cognitiva.

 Dimensiuni produs: 88 x 45 x 78 cmSPUNE-ȚI PĂREREA