Cum cumpar

Produsele pot fi achizitionate prin comanda online, comanda telefonica sau comanda prin email

Comanda online
 • Cauta produsul dorit: poti cauta un produs direct in campul special de cautare sau navigand in categoriile de produse direct din meniul afisat in stanga.
 • Adauga produsele dorite in cosul de cumparaturi prin selectarea butonului “Adauga in cos.”. Poti adauga in cos mai multe produse, din categorii diferite.
 • Verifica-ti comanda Dupa adaugarea fiecarui produs, esti directionat automat in cosul de cumparaturi unde poti sa revezi lista produselor selectate, sa actualizezi cantitatea sau sa renunti la unul sau toate produsele selectate.
 • Detalii de facturare si livrare comanda Dupa adaugarea produselor dorite in cos, trebuie sa selectezi detaliile de facturare si metoda de plata dorita si sa completezi detaliile de livrare. Nu uita sa citesti termenii si conditiile si sa bifezi casuta “Am citit si sunt de acord cu Conditii generale de utilizare” inainte de a trimite comanda.
 • Pasul final pentru trimiterea comenzii este butonul “Confirm comanda”. La scurt timp dupa apasarea acestui buton vei primi un e-mail prin care se confirma inregistrarea comenzii.

 • Ai mai cumparat pana acum de la noi sau este prima data?
 • Puteti opta pentru a face comanda ca si vizitator al site-ului nostru- caz in care nu trebuie sa va creati un cont. In aceasta situatie trebuie doar sa completati informatii relevante referitoare la contactele dumneavoastra (adresa de email, adresa de livrare si telefon) pentru a finaliza comanda.
 • In situatia in care doriti sa va creati un cont de utilizator, dupa crearea contului , pasii ce trebuie urmati pentru a comanda sunt similari pasilor urmati pentru a face o comanda ca si vizitator al site-ului nostru.
 • Daca sunteti deja client, introdu e-mail-ul si parola si vei intra direct in cont de unde vei putea comanda produsele dorite fara a mai complete inca o data datele de livrare

 • Comanda telefonica

  Produsele pot fi comandate telefonic la numerele de telefon de pe site: 0770483361, 0771051388 sau 0723669204, caz in care va rugam sa comunicati agentului din call center codurile de produse dorite, adresa de livrare si datele de identificare.

  Comanda prin email

  Produsele dorite pot fi comandate prin email la adresa [email protected] caz in care va rugam sa trimiteti codurile de produse dorite, adresa de livrare si datele de identificare ale dumneavoastra, respectiv nume, numar telefon si adresa de email.

  Fun N Fantasy SRL
  DV24 Offices, Delea Veche 24, cladirea A, etaj 4,
  Modul M2, sect 2, 024102, Bucuresti
  J40/62/6.01.2010 CUI: R26371886