LEGO Classic

Caramizi si roti LEGO Classic

Indisponibil
Producător: LEGO
Cod produs: 11014
250,00 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos. 180,88 Lei
Diferența: 69,12 Lei

"Acest impresioant set LEGO® Classic Caramizi si roti (11014) este un cadou minunat pentru copiii cărora le place joaca îndemânatică. Cu 9 idei inspirate bazate pe roți în cutie, plus o mulțime de alte cărămizi și piese, setul garantează ore nesfârșite de joacă creativă pentru băieți, fete, prieteni și familii.

Cutia include tot ce ai nevoie pentru a crea o mașină, un tren, un autobuz de școală, un robot, o zebră pe skateboard, o mașină de curse, un iepuraș rănit în scaun cu rotile, o rățușcă pe roți cu sfoară și o maimuță pe skateboard-banană.

Copiii vor adora să se joace cu aceste jucării LEGO amuzante. Și deoarece fiecare model vine cu instrucțiuni simple de asamblare și ghid digital de construcție, până și cei care construiesc pentru prima oară vor experimenta mândria și bucuria de a-și crea propriile jucării LEGO.

Seturile de construcție LEGO Classic pun ideile și inspirația în mâinile copiilor, cu modele fascinante care stimulează joaca nelimitată cu posibilități deschise, în timp ce le dezvoltă copiilor creativitatea și abilitățile motorii fine.

• Copiii, prietenii și familiile pot fi creative cu cele 9 jucării construibile și o selecție colorată de roți, cărămizi și piese care pun imaginația pe primul loc!
• Ce se află în cutie? Tot ce le trebuie celor mici ca să asambleze o mașină, un tren, un autobuz de școală, un robot, o zebră pe skateboard, o mașină de curse, un iepuraș rănit în scaun cu rotile, o rățușcă pe roți cu sfoară și o maimuță pe skateboard-banană, plus alte cărămizi LEGO extra.
• Această jucărie premium de construcție este plină de idei creative pentru experiențe satisfăcătoare de joacă și construcție. Copiii îl pot combina de asemenea cu alte seturi LEGO existente pentru și mai multă distracție creativă.
• LEGO® Classic Caramizi si roti (11014) este un set bun de oferit drept cadou impresionant cu orice ocazie. Potrivit pentru orice copil de la 4 ani în sus.
• Cu 653 de piese la îndemână, copiii pot construi orice le trece prin minte!
• În cutie vei găsi punguțe separate ce conțin toate piesele LEGO pentru 1 sau 2 construcții. Alege-ți o construcție, deschide punga și ești gata de joacă!
• Include un ghid de asamblare ușor de urmărit de copiii de 4 ani sau mai mult. Așadar până și cei care construiesc prima oară pot experimenta mândria și încântarea de a-și construi propria jucărie LEGO.
• Gama LEGO Classic pune ideile și inspirația în mâinile copiilor cu seturi ce stimulează joaca cu posibilități nenumărate, ceea ce le dezvoltă în același timp gândirea creativă și abilitățile motorii fine.
"

AVERTISMENT:
1. Jucaria poate contine piese mici, care se pot inghiti sau inhala, existand pericolul de sufocare. A se folosi sub directa supraveghere a unei persoane adulte.
2. Inlaturati toate elementele folosite la ambalare (pungi de plastic, legaturi) inainte de a inamana jucaria copilului.
3. Nu utilizati acest dispozitiv in alte scopuri decat cele mentionate in manualul de utilizare.
4. Respectati intervalul de varsta recomandat pentru utilizare din manualul produsului.