LEGO Disney

Aventurile lui Ariel Belle Cenusareasa si Tiana LEGO 43193

Indisponibil
Producător: LEGO
Cod produs: 43193
129,99 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos. 94,68 Lei
Diferența: 35,31 Lei

Pe fanii Prinţeselor Disney îi aşteaptă aventuri pasionante în acest set LEGO® +u01c0 Disney (43193) Aventurile lui Ariel, Belle, Cenuşăreasa şi Tiana din cartea de poveşti. Această jucărie construibilă include un castel cu un pod care se ridică, foaie de stickere pentru a-l decora şi un car, plus instrucţiuni de construcţie tipărite şi Instructions PLUS digitale. Folosind aplicaţia Instrucţiuni de construcţie LEGO, copiii pot mări, roti şi vizualiza modelul. Procesul de construcţie ghidat permite chiar şi constructorilor mai mici să se simtă ca nişte maeştri constructori... minunat!
Joacă oriunde, oricând
Copiii au o mulţime de opţiuni creative de joacă în acest set portabil de jucării. Poate fi folosit separat sau poate fi adăugat la alte seturi LEGO +u01c0 Disney şi este plin de elemente şi începuturi de poveste pentru a inspira imaginaţia.
Personaje preferate şi scene pasionante
Acest set creativ LEGO permite copiilor să pornească joaca rapid cu 4 figurine micro-păpuşi - Cenuşăreasa, Tiana, Belle şi Ariel Disney - plus figurinele LEGO Gus, Lumiere, un delfin şi o broască. Cartea de poveşti este cel mai bun cadou de zi cu zi pentru un copil.

Varsta recomandata: 5 + ani

Numarul pieselor in cutie: 130


AVERTISMENT:
1. Jucaria poate contine piese mici, care se pot inghiti sau inhala, existand pericolul de sufocare. A se folosi sub directa supraveghere a unei persoane adulte.
2. Inlaturati toate elementele folosite la ambalare (pungi de plastic, legaturi) inainte de a inamana jucaria copilului.
3. Nu utilizati acest dispozitiv in alte scopuri decat cele mentionate in manualul de utilizare.
4. Respectati intervalul de varsta recomandat pentru utilizare din manualul produsului.