LEGO DOTS

Bratara curcubeu cu accesorii LEGO DOTS 41953

Indisponibil
Producător: LEGO
Cod produs: 41953
34,99 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos. 22,35 Lei
Diferența: 12,64 Lei

Pasionaţii de bricolaj pot etala toate culorile curcubeului cu setul LEGO® DOTS Brăţară curcubeu cu talismane (41953). Setul, destinat copiilor de la şase ani în sus, include o brăţară roşie ajustabilă, două baze de talisman şi două talismane în formă de inimă, pe lângă o mulţime de plăcuţe inspirate de curcubeu. Brăţara e gata pentru a fi decorată, iar copiii o pot personaliza astfel încât să se potrivească vestimentaţiei sau stării lor de spirit.

Activităţi creative nelimitate
Setul inspirat de curcubeu are o brăţară de culoare roşie şi 36 de plăcuţe, care includ două baze de talisman, două talismane unice, ataşabile, în formă de inimă, o mulţime de plăcuţe colorate şi opt plăcuţe decorate în culorile curcubeului. Setul e o sursă imensă de inspiraţie şi va aprinde imaginaţia copiilor.

Exprimare de sine descătuşată
Kiturile DOTS iniţiază copiii în bucuria jocului LEGO prin crearea şi decorarea seturilor. Orice se potriveşte cu această brăţară, deoarece imaginaţia copiilor deţine magia şi controlul. Seturile de artizanat DOTS reprezintă surprize minunate sau cadouri amuzante de zi de naştere pentru copiii creativi.

AVERTISMENT:
1. Jucaria poate contine piese mici, care se pot inghiti sau inhala, existand pericolul de sufocare. A se folosi sub directa supraveghere a unei persoane adulte.
2. Inlaturati toate elementele folosite la ambalare (pungi de plastic, legaturi) inainte de a inamana jucaria copilului.
3. Nu utilizati acest dispozitiv in alte scopuri decat cele mentionate in manualul de utilizare.
4. Respectati intervalul de varsta recomandat pentru utilizare din manualul produsului.