LEGO Duplo

Baza lui Spider Man 10940 LEGO

Indisponibil
Producător: LEGO
Cod produs: 10940
149.99 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos. 118.00 Lei
Diferenta: 31.99 Lei

LEGO® DUPLO® Marvel (10940) Cartierul general al Omului Păianjen este cadoul perfect pentru un super-erou în devenire. Cu trei figurine super-eroi şi o mulţime de activităţi super-distractive, acest set de joc versatil oferă o mare valoare de joc.

Acţiune plină de distracţie cu Omul Păianjen şi prietenii
Bazat pe serialul TV Disney+ Spidey şi prietenii lui uimitori, acest set de super-eroi pentru copii mici combină distracţia şi aventurile din serialul TV cu beneficiile practice de dezvoltare ale construcţiei LEGO DUPLO. Setul are trei super-eroi - Omul Păianjen, Miles Morales şi Păianjenul fantomă - la sediul lor în formă de păianjen, cu accesorii distractive pentru a inspira joaca pe roluri imaginativă, inclusiv o motocicletă, un tobogan şi un lansator de plasă.

Jucării practice, imaginative, cu joacă pe roluri pentru copii mici
Jucăriile LEGO DUPLO pun în mâinile preşcolarilor distracţia cu final deschis, exprimarea de sine şi învăţarea cu bucurie, astfel încât părinţii şi copiii mici pot împărtăşi multe momente preţioase de dezvoltare.

SPUNE-ȚI PĂREREA
AVERTISMENT:
1. Jucaria poate contine piese mici, care se pot inghiti sau inhala, existand pericolul de sufocare. A se folosi sub directa supraveghere a unei persoane adulte.
2. Inlaturati toate elementele folosite la ambalare (pungi de plastic, legaturi) inainte de a inamana jucaria copilului.
3. Nu utilizati acest dispozitiv in alte scopuri decat cele mentionate in manualul de utilizare.
4. Respectati intervalul de varsta recomandat pentru utilizare din manualul produsului.