LEGO Duplo

Camion de gunoi 10945 LEGO DUPLO

Indisponibil
Producător: LEGO
Cod produs: 10945
99.99 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos. 71.00 Lei
Diferenta: 28.99 Lei

LEGO® DUPLO® Town Autogunoieră şi reciclare (10945) este un set de joc versatil şi plin de culoare, plin de elemente pentru a construi abilităţi în timpul jocului.

Set de joc de reciclare cu activităţi din plin
Copiii mici au atât de multe de făcut şi de învăţat alăturându-se celor 2 figurine DUPLO pentru o varietate de activităţi de reciclare. Exersează sortarea după culoare punând pungile colorate în pubelele corespunzătoare; dezvoltă abilităţi motorii fine cu capacele pubelelor cu deschidere şi închidere şi cu camion de gunoi ce se poate conduce; stimulează imaginaţia cu poveşti nesfârşite jucate pe roluri; adună gunoaiele de pe jos cu mătura mare; şi dezvoltă obiceiuri ecologice care vor dura toată viaţa.

Jucării educative practice pentru copilaşi
Jucăriile LEGO DUPLO pun în mâinile preşcolarilor distracţia cu final deschis, exprimarea de sine şi învăţarea cu bucurie. Cu seturile de joc DUPLO, părinţii şi copiii mici pot împărtăşi etape preţioase de dezvoltare jucându-se împreună.

SPUNE-ȚI PĂREREA
AVERTISMENT:
1. Jucaria poate contine piese mici, care se pot inghiti sau inhala, existand pericolul de sufocare. A se folosi sub directa supraveghere a unei persoane adulte.
2. Inlaturati toate elementele folosite la ambalare (pungi de plastic, legaturi) inainte de a inamana jucaria copilului.
3. Nu utilizati acest dispozitiv in alte scopuri decat cele mentionate in manualul de utilizare.
4. Respectati intervalul de varsta recomandat pentru utilizare din manualul produsului.