Lego Jurassic World

Atacul Giganotozaurului Si Therizinosaurului LEGO Jurassic World

Indisponibil
Producător: LEGO
Cod produs: 76949
749.99 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos. 598.00 Lei
Diferenta: 151.99 Lei

Fanii Jurassic World Dominion pot retrăi acţiunea epică a filmului cu formidabilul set de joc Atacul Giganotozaurului şi Therizinosaurului (76949). Cadoul cool pentru copiii cu spirit de iniţiativă pasionaţi de dinozauri, are 2 figurine dinozaur poziţionabile, noi din aprilie 2022, un post de comandă construibil cu laborator detaliat, garaj pentru buggy-ul tot-teren, turn de observaţie cu funcţie de platformă pliantă, elicopter cu rotoare care se învârt şi un compartiment de marfă.
Acest set de calitate premium pentru copii de 9+ ani include 6 minifigurine +u2013 Owen Grady, Claire Dearing, Dr. Alan Grant cu un element fosilă de chihlimbar, Dr. Ellie Sattler, Kayla Watts şi Dr. Henry Wu +u2013 pentru a da viaţă poveştilor copiilor. Sunt incluse instrucţiuni uşor de urmat, astfel încât până şi debutanţii LEGO® pot construi cu încredere şi cu plăcere

  • Varsta recomandata:
    9 + ani
  • Numarul pieselor in cutie:
    810


SPUNE-ȚI PĂREREA
AVERTISMENT:
1. Jucaria poate contine piese mici, care se pot inghiti sau inhala, existand pericolul de sufocare. A se folosi sub directa supraveghere a unei persoane adulte.
2. Inlaturati toate elementele folosite la ambalare (pungi de plastic, legaturi) inainte de a inamana jucaria copilului.
3. Nu utilizati acest dispozitiv in alte scopuri decat cele mentionate in manualul de utilizare.
4. Respectati intervalul de varsta recomandat pentru utilizare din manualul produsului.