Lego Jurassic World

Evadarea Baryonyx pe Vapor 76942

Indisponibil
Producător: LEGO
Cod produs: 76942
399.99 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos. 313.37 Lei
Diferenta: 86.62 Lei

Copiii pot duce acţiunea LEGO® Jurassic World la apă cu acest set de joc Evadarea cu barca a dinozaurului Baryonyx (76942). Primul set LEGO Jurassic World cu bărci, include o barcă construită din cărămizi care pluteşte, chiar şi cu figurina dinozaur Baryonyx poziţionabilă. Barca are o cuşcă pentru dinozauri, un +u201ereflector+u201d rotativ şi o cameră de comandă care se detaşează pentru un acces uşor la cală.
O jucărie cadou minunată pentru copiii cu spirit de iniţiativă, acest set include de asemenea un pui de dinozaur şi 2 figurine peşte, 4 minifigurine LEGO şi o mulţime de elemente accesorii, cum ar fi un tranchilizant, Taser, ouă de dinozaur, veste de salvare şi multe altele pentru a inspira poveştile. Sunt incluse instrucţiuni pas cu pas, astfel încât chiar şi nou-veniţi LEGO se pot bucura de experienţa de construcţie.
Gama LEGO Jurassic World are seturi de calitate premium pentru a entuziasma toate vârstele, cu figurine turnate, construibile de dinozauri, minifigurine, clădiri impresionante şi vehicule cool pentru joacă şi expunere.

Varsta recomandata: 8 + ani

Numarul pieselor in cutie: 308


SPUNE-ȚI PĂREREA
AVERTISMENT:
1. Jucaria poate contine piese mici, care se pot inghiti sau inhala, existand pericolul de sufocare. A se folosi sub directa supraveghere a unei persoane adulte.
2. Inlaturati toate elementele folosite la ambalare (pungi de plastic, legaturi) inainte de a inamana jucaria copilului.
3. Nu utilizati acest dispozitiv in alte scopuri decat cele mentionate in manualul de utilizare.
4. Respectati intervalul de varsta recomandat pentru utilizare din manualul produsului.