Lego Jurassic World

Evadarea Dinozaurului Stygimoloch 76939

Indisponibil
Producător: LEGO
Cod produs: 76939
199.99 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos. 152.13 Lei
Diferenta: 47.86 Lei

Copiii pot învăţa să construiască şi să interpreteze poveşti palpitante cu acest set jucărie Evadarea dinozaurului Stygimoloch (76939). Inspirat din serialul de desene animate Tabăra cretacică Jurassic World, conţine figurina jucărie Stygimoloch şi Bumpy, puiul de Ankylosaurus, o maşină de teren cu o cuşcă de dinozaur detaşabilă şi o casă în copac detaliată cu un tobogan pentru Bumpy. Setul include şi 3 minifigurine şi multe elemente accesorii pentru a inspira ore de joacă.
Sunt incluse instrucţiuni simple cu imagini - ideale pentru copiii care acum învaţă să citească. Instrucţiunile digitale PLUS, disponibile în aplicaţia gratuită LEGO® Instrucţiuni de construcţie şi cu instrumente de vizualizare pentru zoom şi rotire, se adaugă la distracţie.
Seturile LEGO 4+ construibile prezintă copiilor universul preferaţilor din filme, al personajelor TV şi al eroilor de zi cu zi. Ele conţin modele cu baze din Cărămizi pentru începători, astfel încât începătorii pot construi singuri (sau ajutaţi de un frate mai mare sau un adult) vehicule, clădiri şi multe altele ajungând să se joace rapid.

Varsta recomandata: 4 + ani

Numarul pieselor in cutie: 129


SPUNE-ȚI PĂREREA
AVERTISMENT:
1. Jucaria poate contine piese mici, care se pot inghiti sau inhala, existand pericolul de sufocare. A se folosi sub directa supraveghere a unei persoane adulte.
2. Inlaturati toate elementele folosite la ambalare (pungi de plastic, legaturi) inainte de a inamana jucaria copilului.
3. Nu utilizati acest dispozitiv in alte scopuri decat cele mentionate in manualul de utilizare.
4. Respectati intervalul de varsta recomandat pentru utilizare din manualul produsului.