Lego Jurassic World

Expozitia de fosile de T Rex 76940

Indisponibil
Producător: LEGO
Cod produs: 76940
149,99 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos. 108,19 Lei
Diferența: 41,80 Lei

Lasă copiii să înveţe mai multe despre dinozauri în timp ce îşi creează propria lor Expoziţie a fosilei dinozaurului T. rex (76940). O jucărie cadou grozavă LEGO® Jurassic World pentru copiii iubitori de dinozauri care merită o surpriză, acest set de joc are un model de schelet de T. rex construibil, poziţionabil, un stativ de expus, planşetă de desen cu baston indicator, şi o figurină pui de Triceratops.
Ai minifigurinele a 2 personaje populare din Jurassic World - Owen Grady şi Darius (din Tabăra cretacică Jurassic World) - pentru a inspira copiii să interpreteze roluri de paleontologi şi să-şi viseze propriile poveşti captivante. Sunt incluse instrucţiuni ilustrate uşor de urmat, astfel încât micii fani LEGO pot construi independent şi cu încredere.
Descoperă jucării de construcţie spre încântarea tuturor vârstelor din gama LEGO Jurassic World, cu figurine turnate, construibile de dinozauri, minifigurine, clădiri impresionante şi vehicule cool pentru joacă şi expunere.

Varsta recomandata: 7 + ani

Numarul pieselor in cutie: 198


AVERTISMENT:
1. Jucaria poate contine piese mici, care se pot inghiti sau inhala, existand pericolul de sufocare. A se folosi sub directa supraveghere a unei persoane adulte.
2. Inlaturati toate elementele folosite la ambalare (pungi de plastic, legaturi) inainte de a inamana jucaria copilului.
3. Nu utilizati acest dispozitiv in alte scopuri decat cele mentionate in manualul de utilizare.
4. Respectati intervalul de varsta recomandat pentru utilizare din manualul produsului.