Lego Jurassic World

Urmarirea Carnotaurusului 76941

Indisponibil
Producător: LEGO
Cod produs: 76941
249.99 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos. 190.16 Lei
Diferenta: 59.83 Lei

Copiii se pot bucura de ore de distracţie creativă cu acest set de jucărie Urmărirea dinozaurului Carnotaurus LEGO® Jurassic World (76941), cu o figurină Carnotaurus poziţionabilă, elicopter construibil şi camionetă. Jucăria elicopterul are o carlingă cu minifigurină, elice rotitoare şi lansator de piroane pentru joacă de acţiune. Cele 3 minifigurine incluse personaje populare Jurassic World pot încăpea toate în camion, care are o cabină cu un acoperiş care se ridică pentru acces uşor, plus o platformă de transport.
Un super-cadou pentru orice copil pasionat de dinozauri, setul vine cu instrucţiuni ilustrate uşor de urmat în cutie, astfel că micii fani LEGO pot construi independent, bucurându-se de fiecare etapă a experienţei.
Descoperă jucării de construcţie spre încântarea tuturor vârstelor din gama LEGO Jurassic World, cu figurine turnate, construibile de dinozauri, personaje populare din serialul şi filmele de desene animate, vehicule cool şi multe altele pentru joacă şi expunere.

Varsta recomandata: 7 + ani

Numarul pieselor in cutie: 240


SPUNE-ȚI PĂREREA
AVERTISMENT:
1. Jucaria poate contine piese mici, care se pot inghiti sau inhala, existand pericolul de sufocare. A se folosi sub directa supraveghere a unei persoane adulte.
2. Inlaturati toate elementele folosite la ambalare (pungi de plastic, legaturi) inainte de a inamana jucaria copilului.
3. Nu utilizati acest dispozitiv in alte scopuri decat cele mentionate in manualul de utilizare.
4. Respectati intervalul de varsta recomandat pentru utilizare din manualul produsului.