LEGO Minecraft

Casuta moderna din copac 21174 LEGO

Indisponibil
Producător: LEGO
Cod produs: 21174
649.99 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos. 466.00 Lei
Diferenta: 183.99 Lei

LEGO® Minecraft™ (21174) Căsuţa din copac este un set de joc mare, detaliat şi extrem de versatil care va bucura la nesfârşit jucătorii de Minecraft şi orice copil pasionat de construcţia creativă.

Casă în copac Minecraft reconfigurabilă la nesfârşit
Copiii construiesc 4 încăperi foarte diferite - bucătăria, biblioteca, biroul şi dormitorul - apoi adaugă o varietate de accesorii autentice Minecraft - de la mobilier şi lenjerie de pat, la unelte şi TNT. Setul invită copiii să reconstruiască, să reconfigureze iar şi iar, şi să exploreze posibilităţile imaginative de joacă şi expunere care nu se termină niciodată. Încăperile nu trebuie nici măcar să fie ataşate de copac. Setul este ideal pentru copiii a căror imaginaţie se extinde dincolo de pereţii unei case tradiţionale de păpuşi.

SPUNE-ȚI PĂREREA
AVERTISMENT:
1. Jucaria poate contine piese mici, care se pot inghiti sau inhala, existand pericolul de sufocare. A se folosi sub directa supraveghere a unei persoane adulte.
2. Inlaturati toate elementele folosite la ambalare (pungi de plastic, legaturi) inainte de a inamana jucaria copilului.
3. Nu utilizati acest dispozitiv in alte scopuri decat cele mentionate in manualul de utilizare.
4. Respectati intervalul de varsta recomandat pentru utilizare din manualul produsului.