LEGO Minions

Figurine Minioni din caramizi 75551LEGO

Indisponibil
Producător: LEGO
Cod produs: 75551
259,99 Lei

Fanii de Minioni vor înnebuni după această jucărie LEGO 75551. Întâi pot construi versiuni din cărămizi ale lui Kevin și Stuart. Apoi pot deschide modelele pentru a descoperi camera de joacă din interiorul fiecăruia, care conține accesorii precum unelte, pălării și arme, plus figurine pentru joaca pe roluri. Copiii pot construi 2 modele de jucărie Minioni și după aceea reconstruiește-l pe Kevin într-o variantă din cărămizi a lui Bob. Tinerii fani ai Minionilor vor adora toate detaliile de la interior. Fiecare reflectă personalitatea unică a fiecărui Minion și toate includ ochi care se pot roti. Copiii pot crea invenții în laborator cu Kevin, îl pot pune la culcare pe Stuart, sau dacă îl reconstruiesc pe Kevin în Bob atunci îl pot ajuta pe Bob să exerseze kung fu.

AVERTISMENT:
1. Jucaria poate contine piese mici, care se pot inghiti sau inhala, existand pericolul de sufocare. A se folosi sub directa supraveghere a unei persoane adulte.
2. Inlaturati toate elementele folosite la ambalare (pungi de plastic, legaturi) inainte de a inamana jucaria copilului.
3. Nu utilizati acest dispozitiv in alte scopuri decat cele mentionate in manualul de utilizare.
4. Respectati intervalul de varsta recomandat pentru utilizare din manualul produsului.