LEGO Ninjago

Avionul Dragon de Aur al lui Zane LEGO Ninjago 71770

Indisponibil
Producător: LEGO
Cod produs: 71770
159,99 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos. 35,00 Lei
Diferența: 124,99 Lei

Setul de joc LEGO® NINJAGO® Avionul-dragon auriu al lui Zane (71770) oferă copiilor de şapte ani şi mai mari ocazia să recreeze scene de acţiune din seria TV NINJAGO: Crystallized. Impresionantul avion NINJAGO are o carlingă în care să fie aşezate minifigurinele ninja, precum şi aripi aurii extensibile care îl fac să pară o stea ninja zburătoare.


Încurajează pasiunea copiilor pentru ninja cu acest fantastic set de joc

Acest set de construcţie ninja include trei minifigurine: Dragonul auriu Cole, cu o pereche de aripi de dragon aurii, împodobite cu ţepi, Zane auriu şi Generalul Vangelis, cu care copiii să-şi imagineze bătălii captivante între forţele binelui şi ale răului în orajul NINJAGO.


Jucării populare pentru mici ninja

Jucăriile NINJAGO îi poartă pe copii într-o lume a acţiunii fantastice unde pot face echipă cu Cole, Kai, Nya şi întregul echipaj ninja pentru a se confrunta cu un grup de ticăloşi periculoşi şi a imagina diverse aventuri cu o colecţie extinsă de roboţi, maşini, dragoni şi temple.

Varsta recomandata:7 + ani

Numarul pieselor in cutie:258

AVERTISMENT:
1. Jucaria poate contine piese mici, care se pot inghiti sau inhala, existand pericolul de sufocare. A se folosi sub directa supraveghere a unei persoane adulte.
2. Inlaturati toate elementele folosite la ambalare (pungi de plastic, legaturi) inainte de a inamana jucaria copilului.
3. Nu utilizati acest dispozitiv in alte scopuri decat cele mentionate in manualul de utilizare.
4. Respectati intervalul de varsta recomandat pentru utilizare din manualul produsului.