LEGO Marvel Super Heroes

Atacul asupra bazei lui Spider Man LEGO Marvel Super Heroes

Indisponibil
Producător: LEGO
Cod produs: 76175
419.99 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos. 315.00 Lei
Diferenta: 104.99 Lei

"Uluitorul LEGO® Marvel Atacul asupra bazei lui Spider-Man (76175) este prima versiune LEGO a bazei de operațiuni ale Omului-Păianjen: jumătate laborator cu tehnologii de ultimă oră și jumătate cameră de adolescent super-cool!

Până și supereroii au nevoie să se relaxeze în camera lor uneori. Dar numai Spider-Man putea să aibă așa o cameră! Dotat cu computer, PlayStation, coș de baschet și catapultă de mingi, skateboard și rampă și o zonă de băuturi, este bârlogul adolescentin perfect! Dar este mai mult de atât. Este și un fundamental sediu central de supererou, având camera foto a lui Peter Parker, echipament de antrenament, motocicletă, costumul Iron Spider, arme și propria închisoare – toate acestea devin foarte utile atunci când maleficii Green Goblin și Venom se autoinvită înăutru.

• LEGO® Marvel Atacul asupra bazei lui Spider-Man (76175) – prima versiune LEGO a bazei centrale a eroului cățărător - conține tot ce are nevoie un supererou adolescent.
• Include minifigurinele Spider-Man, Green Goblin și Venom, un computer, PlayStation, joc de baschet, rampă și skateboard, zonă pentru băuturi, cameră foto, kit de antrenamente, motocicletă, costum Iron Spider, arme și o celulă de închisoare.
• Micii supereroi i se alătură Omului-Păianjen la joacă în baza sa. Când 2 super răufăcători îl invadează, e timpul de luptă. Copiii vor folosi uluitorul echipament avut la dispoziție și propriile abilități pentru a salva ziua.
• Un cadou ideal pentru zilele de naștere sau alte săbători pentru un fan al filmelor Marvel de vârste de la 8 ani în sus care vor să iasă în evidență cu acest set premium al bazei lui Spider-Man.
• Spectaculoasa bază are 14 cm înălțime, 41 cm lungime și 17 cm lățime și se combină cu ușurință cu alte seturi LEGO® Marvel Spider-Man.
• Conține funcții extra distractive, precum o selecție de pânze de tras, ecrane de securitate și o catapultă de aruncat cu mingea la coș.
• Toate seturile LEGO® Marvel Spider-Man sunt grozave și colecționabile și le oferă copiilor șansa să retrăiască momentele preferate din filmele cu supereroi și să-și creeze propriile povești."

SPUNE-ȚI PĂREREA
AVERTISMENT:
1. Jucaria poate contine piese mici, care se pot inghiti sau inhala, existand pericolul de sufocare. A se folosi sub directa supraveghere a unei persoane adulte.
2. Inlaturati toate elementele folosite la ambalare (pungi de plastic, legaturi) inainte de a inamana jucaria copilului.
3. Nu utilizati acest dispozitiv in alte scopuri decat cele mentionate in manualul de utilizare.
4. Respectati intervalul de varsta recomandat pentru utilizare din manualul produsului.