LEGO Technic

Excavator LEGO Technic

Indisponibil
Producător: LEGO
Cod produs: 42121
199,99 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos. 156,00 Lei
Diferența: 43,99 Lei

"Cauți un cadou absolut deosebit pentru copiii care adoră jucăriile de construcție? Acest Excavator LEGO Technic 42121 este plin de funcții și oferă ore nesfârșite de joacă creativă. Băieții și fetele cu vârsta de minim 9 ani se vor bucura de o provocare de construcție nemaipomenită înainte de a explora toate detaliile și funcțiile modelului asamblat.
Sapă, rotește și condu! Sunt atâtea lucruri de descoperit la acest excavator de jucărie. Descoperă cupa care se poate mișca în sus și în jos, brațul articulat, șenilele și suprastructura rotativă. Vehiculul este echipat și cu o cabină detaliată cu un scaun pentru șofer și un panou de control. Setul include și piese LEGO extra pentru a folosi ca și material de excavat plus 4 conuri de trafic. Când ești gata pentru o nouă provocare modelul poate fi reconstruit ca un buldoexcavator cu șenile.

• Fie că e o zi de naștere, Crăciunul sau doar o zi mai deosebită, tinerii fani ai construcțiilor vor adora să construiască și să exploreze acest set 2-în-1 LEGO Technic Excavator greu 42121.
• Acest excavator de jucărie este plin de funcții autentice și îți permite să vezi cum funcționează în realitate un vehicul de șantier. Descoperă brațul mobil, cupa, șenilele, cabina și panoul de control, exact ca la un excavator adevărat.
• Când ești gata pentru o nouă provocare, acest model 2-în-1 poate fi reconstruit ca un buldoexcavator cu șenile.
• Acest excavator de jucărie de la LEGO Technic este ideal pentru băieții și fetele cu vârsta de minim 9 ani și cu o pasiune pentru vehiculele de construcție.
• Joaca pe roluri e ușoară cu acest set grozav. Ai 4 conuri de trafic incluse pentru a îți organiza șantierul plus extra piese pe care să le folosești ca material de excavat.
• Acest excavator de jucărie măsoară peste 23 cm înălțime, 37 cm lungime și 11 cm lățime."

AVERTISMENT:
1. Jucaria poate contine piese mici, care se pot inghiti sau inhala, existand pericolul de sufocare. A se folosi sub directa supraveghere a unei persoane adulte.
2. Inlaturati toate elementele folosite la ambalare (pungi de plastic, legaturi) inainte de a inamana jucaria copilului.
3. Nu utilizati acest dispozitiv in alte scopuri decat cele mentionate in manualul de utilizare.
4. Respectati intervalul de varsta recomandat pentru utilizare din manualul produsului.