LEGO Technic

Ford F 150 Raptor LEGO 42126

Indisponibil
Producător: LEGO
Cod produs: 42126
749,99 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos. 596,00 Lei
Diferența: 153,99 Lei

Aflată în producţie din 1948, Ford® Seria F este un simbol durabil al calităţii şi funcţionalităţii. Acum îţi poţi aduce omagiul +u201ecalului de povară+u201d al lumii camionetelor în timp ce recreezi toate detaliile camionetei Ford F-150 din 2021 cu acest set de construcţie Ford® F-150 Raptor LEGO® Technic™ (42126).
Pe lângă faptul că oferă o provocare captivantă de construcţie LEGO pentru adulţi, acest set este un cadou perfect pentru tine sau pentru oricine care iubeşte Ford Seria F. Detaliile autentice includ motorul V6 cu pistoane în mişcare, plus suspensia la toate roţile. Are 4 uşi care se deschid pentru a putea admira cu uşurinţă interiorul, împreună cu o capotă care se deschide şi platforma camionetei. După ce ai petrecut timp de calitate la acest proiect, poţi expune modelul de colecţie pentru a celebra pasiunea ta pentru camionete.
Seturile LEGO Technic prezintă mişcări şi mecanisme veridice permiţând constructorilor LEGO să exploreze concepte de inginerie într-un mod abordabil.

Varsta recomandata:
18 + ani

Numarul pieselor in cutie:
1379


AVERTISMENT:
1. Jucaria poate contine piese mici, care se pot inghiti sau inhala, existand pericolul de sufocare. A se folosi sub directa supraveghere a unei persoane adulte.
2. Inlaturati toate elementele folosite la ambalare (pungi de plastic, legaturi) inainte de a inamana jucaria copilului.
3. Nu utilizati acest dispozitiv in alte scopuri decat cele mentionate in manualul de utilizare.
4. Respectati intervalul de varsta recomandat pentru utilizare din manualul produsului.