LEGO VIDIYO

BeatBox Zana Folk 43110 LEGO VIDIYO

Indisponibil
Producător: LEGO
Cod produs: 43110
99,99 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos. 45,50 Lei
Diferența: 54,49 Lei

Deschide lumea creaţiei de videoclipuri muzicale pentru copiii care adoră să danseze şi să interpreteze. Acest LEGO® VIDIYO™ (43110) Folk Fairy BeatBox transformă fiecare pauză de joacă într-un moment captivant. Descarcă aplicaţia gratuită pentru a scana minifigurina muzicală şi a dezvălui prezenţa scenică a spiriduşului folk. Apoi scanează BeatBits pentru a debloca efecte speciale. Copiii vor adora să finalizeze provocări şi nu numai, producând propriile lor videoclipuri muzicale folk pentru a le împărtăşi cu ceilalţi pe canalul social sigur pentru copii.

Distracţie portabilă
Copiii vor adora să creeze stilul BeatBox-ului folosind piesele LEGO. Ei pot alege dintr-un design de aripi de spiriduş, floare sau vioară, sau îşi pot crea propriul stil. BeatBox-ul se pliază şi are spaţiu pentru păstrarea BeatBits şi a minifigurinei, aşa că este ideal pentru joacă în călătorii.

Creează experienţe muzicale
Seturile LEGO VIDIYO oferă o experienţă de joacă socială în siguranţă, ajutând copiii să devină regizorii, producătorii şi protagoniştii propriilor lor videoclipuri muzicale. Vezi cum li se dezvoltă creativitatea pe măsură ce produc videoclipuri pline de combinaţii muzicale, personaje distractive, cântece, mişcări de dans şi efecte uimitoare.

AVERTISMENT:
1. Jucaria poate contine piese mici, care se pot inghiti sau inhala, existand pericolul de sufocare. A se folosi sub directa supraveghere a unei persoane adulte.
2. Inlaturati toate elementele folosite la ambalare (pungi de plastic, legaturi) inainte de a inamana jucaria copilului.
3. Nu utilizati acest dispozitiv in alte scopuri decat cele mentionate in manualul de utilizare.
4. Respectati intervalul de varsta recomandat pentru utilizare din manualul produsului.