Playmobil

Playmobil 6002 Castelul Cavalerilor Lup

Indisponibil
Producător: Playmobil
Cod produs: PM6002
349.90 Lei 199.79 Lei

Descriere Castelul Cavalerilor Lup de la Playmobil

Dimensiuni: 45 x 35 x 12.5 cm Greutate: 2 Kg
Haide sa descoperim viata de la castel! Curajosii cavaleri si arcasii priceputi sunt indragiti de copiii din intraga lume. Castelul cavalerilor lup de la Playmobil este ascunzatoarea ideala impotriva unui atatc al inamicilor! 

Caracteristici:
- se pot observa steaguri in jurul castelului care indica un cap de lup, facand din acesta un teritoriu al lupilor;
- exista un pasaj secret pe o parte a castelului facand usoara intrarea si iesirea cavalerilor fara ca acestia sa fie vazuti de inamici; exista si un arc cu sageata pentru a preveni orice atac nedorit;
- acest set include trei figurine cavaleri lup - una pe cal si multe alte accesorii. 

Dimensiuni cutie: 45 x 35 x 12.5 cm.
Varsta recomandata: 4 ani - 10 ani.

Despre Playmobil:
Povestea Playmobil a inceput in anul 1876 in Germania, pentru ca in prezent jucariile companiei sa se bucure de un imens succes peste tot in lume. Jucariile sunt prezentate sub un aspect realistic, acestea reproducand perfect obiectele folosite in lumea reala, ca accesorii ale diverselor personaje. Primele seturi ale companiei reproduceau scene din viata indienilor din America, muncitorilor in constructii si cavalerilor medievali. Cu o experienta bogata, cei de la Playmobil incurajeaza copiii sa isi creeze propriile aventuri, lasandu-le astfel imaginatia si creativitatea sa infloreasca. Copilul tau creste cu Playmobil!


SPUNE-ȚI PĂREREA