Premergatoare

Premergator 2 in 1 Walker Pooh Ready to Play Hauck

Indisponibil
Producător: Hauck
Cod produs: 643037
438.00 Lei

Premergatorul colorat Disney 2in1 Walker  ofera copilului dvs. optiuni ideale de divertisment si sustine primii pasi in acelasi timp.

Copilul dvs. va fi incantat pentru ca 2in1 Walker ofera divertisment la cel mai inalt nivel. Partea de joaca detasabila favorizeaza abilitatile motorii ale copilului dvs. Lumini intermitente in bara de jos transversala vor fascina de asemenea copilasul.

In acelasi timp 2in1 Walker sustine copilassul in primii sai pasi. Copilasul dvs. se poate tine de manerele largi. Insertia captusita si moale ofera confort bebelusului. 2in1 Walker este reglabil pe inaltime si poate fi adaptata la inaltimea copilasului. Datorita opritorului de trepte incorporat cel mai inalt nivel de securitate este garantat cand copilul exploreaza.

2in1 Walker poate face chiar mai mult de cat atat! Cand copilul merge de unul singur, premergatorul se poate transforma intr-un cadru de mers pe jos in cel mai scurt timp.Cadrul pentru sustinerea primilor pasi este fantastic. Aici distractia este garantata.

 

Atribute

Dimensiuni asamblat

74 x 58 x 62 cm

Dimensiuni pliat

74 x 55 x 58 cm

Greutate

5 kg

Potrivit de la

6 luni pana la 12 kg

 

SPUNE-ȚI PĂREREA