LEGO Harry Potter

Sah LEGO Harry Potter 76392

Indisponibil
Producător: LEGO
Cod produs: 76392
369,00 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos. 326,00 Lei
Diferența: 43,00 Lei

Acest set de șah fascinant le oferă tinerilor vrăjitori și vrăjitoare două moduri de a se juca și a-și dezvolta imaginația. Setul oferă o introducere excelentă în lumea șahului și este o versiune LEGO excelentă a uneia dintre cele mai memorabile scene din Harry Potter și Piatra Filozofală. Copiii vor fi captivați ore întregi – fie că savurează un joc de șah, fie că joacă pe roluri aventuri pline de magie cu personajele lor preferate din filme

Caracteristici

LEGO Harry Potter Sah LEGO Harry Potter :

  • Setul de Șah LEGO Harry Potter (76392) este un cadou magic și distractiv, potrivit pentru orice copil pasionat de Harry Potter sau de șah.
  • Include minifigurinele Harry Potter, Hermione Granger și Ron Weasley, plus 32 de piese de șah construibile, inspirate din faimoasa scenă din filmul Harry Potter și Piatra Filozofală.
  • Copiii se pot juca în două moduri: pot savura un joc distractiv de șah sau pot juca pe roluri aventuri magice alături de personajele din filmele Harry Potter. Tinerii vrăjitori și vrăjitoare cu vârsta de la 10 ani în sus vor fi fermecați de acest set de șah captivant LEGO Harry Potter.
  • Acest set de șah din lumea vrăjitorilor măsoară peste 8 cm înălțime, 27 cm lungime și 27 cm lățime.
  • Include o minifigurină exclusivă aurie cu profesorul Severus Snape pentru a aniversa 20 de ani de magie cu LEGO Harry Potter. Include și trei carduri surpriză cu vrăjitori pe care copiii le pot colecționa (16 modele în total).


AVERTISMENT:
1. Jucaria poate contine piese mici, care se pot inghiti sau inhala, existand pericolul de sufocare. A se folosi sub directa supraveghere a unei persoane adulte.
2. Inlaturati toate elementele folosite la ambalare (pungi de plastic, legaturi) inainte de a inamana jucaria copilului.
3. Nu utilizati acest dispozitiv in alte scopuri decat cele mentionate in manualul de utilizare.
4. Respectati intervalul de varsta recomandat pentru utilizare din manualul produsului.