Castel gonflabil

Saltea gonflabila Mega Slide Happy Hop

Indisponibil
Producător: Happy Hop
Cod produs: 9082N
4.275,00 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos. 4.061,25 Lei
Diferența: 213,75 Lei

Spatiu de joaca gonflabil pentru sarit. Spatiul de joaca este gata de folosit in maxim 2 minute si este conectat in permanenta la un compresor de aer. Materialele folosite sunt de o calitate foarte buna, plasa de siguranta din dotare asigura protectia utilizatorilor. Caracteristici: saltea pentru sarit, plasa de siguranta, spatiu de catarat, tobogan, tunele. Pachetul contine: spatiul de joaca; compresor; geanta de transport; kit pentru reparatii minore; manual cu instructiuni in limba romana; Caracteristici tehnice: material PVC industrial cu cusatura dubla; standarde de calitate : CE/EN71; GS; EMC/BS/SAA; 00.3/16CFR1505; UL; ASTM. Dimensiuni dupa asamblare: L 600 x l 215 x H 285 cm. Greutate proprie: 30 kg. Greutate maxima admisa: 181 Kg. Maxim 4 jucatori in acelasi timp. Varsta recomandata: 3 ani +.

Specificatii
Abilitati dezvoltate Concentrarea Functiile motorii Coordonarea
Culoare Multicolor
Pentru Fete Baieti
Tema/personaj Nu
Tip produs Spatiu de joaca
Varsta 3 ani +
AVERTISMENT:
1. A se folosi sub directa supraveghere a unei persoane adulte.
2. Inlaturati toate elementele folosite la ambalare (pungi de plastic, legaturi) inainte de a inamana jucaria copilului.
3. Nu utilizati acest dispozitiv in alte scopuri decat cele mentionate in manualul de utilizare.
4. Respectati intervalul de varsta recomandat pentru utilizare din manualul produsului.