Sezlong bebe

Sezlong Alpha Bouncer 2 in 1 Hearts Grey

Indisponibil
Producător: Hauck
Cod produs: 661888
327.00 Lei

Un loc dulce, confortabil pentru copii si accesoriul perfect pentru scaunele noastre de lemn de inalta calitate. Chiar si nou-nascutii pot fi implicati in viata de familie pe picior de egalitate in Alpha Bouncer 2 in 1, proiectat cu dragoste. Acest accesoriu complementar pentru copii promite momente minunate impreuna, fie ca micutul dvs. se hraneste, gangureste sau doarme.

Alpha Bouncer 2-in-1, cu forma ergonomica si moale, este locul perfect pentru nou-nascutul dvs. Tesaturile fine, de plus imbratiseaza bebelusul, astfel incat el sau ea se simte in largul sau de la inceput. Un ursulet dragut si usor captusit reduce dimensiunea scaunului si sustine capul copilului. Vatuirea suplimentara in partile laterale ofera copilului sprijin suplimentar. Centura cu prindere in 3 puncte asigura bebelusul in orice moment.

Perfect pentru hranire. Pozitionati scaunul inalt cu sezlongul atasat, iar copilul dvs. se va bucura de timpul petrecut impreuna cu dvs., in inima familiei.Micutul este foarte aproape de dvs. si poate observa ce se intampla la nivelul ochilor. In acelasi timp, aceast sezlong va protejeaza si spatele in timp ce va alimentati bebelușul.

Daca micutul dvs. are nevoie de o schimbare, pur si simplu montati sezlongul copilului pe cadrul flexibil din dotare, cu un clic. Miscarile de leganare usoara pe curbura piciorului - inainte si inapoi, ajuta copilasul sa adoarma.

Solutia perfecta. Atunci cand scaunele noastre din lemn se combina cu Alpha Bouncer 2 in 1, ele se pot folosi de la naștere, nu doar de la 6 luni. Acest lucru face ca scaunul noastru din lemn reglabil pe varste, care poate susține 90 kg, sa fie un partener practic pentru viața.

SPUNE-ȚI PĂREREA