Telescop copii

Set microscop si telescop pentru copii Profesor Pi

Indisponibil
Producător: Profesor Pi
Cod produs: 04532063
167.00 Lei

Nu esti niciodata prea tanar pentru a incepe cercetarile stiintifice iar setul cu microscop si telescop iti permite acest lucru. Meseria de om de stiinta este una nobila si toti copiii sunt fani ai simpaticilor si inteligentilor doctori si profesori din desenele animate. Cu ajutorul setului cu microscop si telescop, cercetarea devine realitate! Setul include un telescop si un microscop, ambele veridice, cu capacitatea de marire de pana la de 450 de ori, in cazul microscopului, si cu cea de oculare de pana la de 40 de ori, in cazul telescopului, a carui deschidere este de 30 de mm. Ambele obiecte functioneaza cu ajutorul a doua baterii de tip AAA, de 1.5v, neincluse. Produsul nu este destinat copiilor mai mici de 8 ani.

SPUNE-ȚI PĂREREA
AVERTISMENT:
1. Jucaria poate contine piese mici, care se pot inghiti sau inhala, existand pericolul de sufocare. A se folosi sub directa supraveghere a unei persoane adulte.
2. Inlaturati toate elementele folosite la ambalare (pungi de plastic, legaturi) inainte de a inamana jucaria copilului.
3. Nu utilizati acest dispozitiv in alte scopuri decat cele mentionate in manualul de utilizare.
4. Respectati intervalul de varsta recomandat pentru utilizare din manualul produsului.