Trenulete

Circuit Trenulet din Lemn 100 piese Iso Trade

Indisponibil
Producător: Iso Trade
Cod produs: MY17467
219.00 Lei

O cale ferata din lemn cu sine este un cadou perfect, care va fi cu siguranta iubit de fiecare copil! Asezarea sinelor, apoi a peisajului din jurul lor si testarea intregului tren si a masinilor, este foarte distractiv pentru fiecare copil.

Pista de lemn pentru copii consta din 100 de elemente din lemn care pot fi asamblate dupa dorinta. Exista elemente de cale ferata, trenuri, vehicule, indicatoare rutiere, copaci, case si oameni. Totul poate fi aranjat dupa propria imaginatie. Cu cat mai multa creativitate, cu atat mai multe ore de distractie!. Cu acest circuit pentru tren, copilul tau cu siguranta nu se va plictisi!

Circuitul stimuleaza imaginatia, dezvolta creativitatea si capacitatea de a gandi spatial si logic. Este o modalitate excelenta de a practica coordonarea mana-ochi, precum si de a dezvolta abilitatile motorii ale mainilor si degetelor.

Calea ferata din lemn cu sine este realizata din lemn de inalta calitate, cu margini rotunjite si certificatele de siguranta necesare.

Specificatii: numarul de piese: 100, material: lemn, varsta: 3 , certificate: CE, EN71, dimensiuni (lungime / latime / inaltime): 100/105 / 11cm, lungimea pistei: 445cm, greutatea: 3 kg

SPUNE-ȚI PĂREREA