LEGO Marvel Super Heroes

Avengers Endgame Batalia Finala 76192 LEGO

Indisponibil
Producător: LEGO
Cod produs: 76192
469,99 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos. 357,00 Lei
Diferența: 112,99 Lei

Dă viaţă acţiunii din filmul clasic Marvel cu setul de joc LEGO® Marvel Răzbunătorii (76192) Sfârşitul jocului Bătălia finală .

Setul de joc suprem Marvel Avengers
Copiii se alătură unei distribuţii impresionante de personaje LEGO Marvel - Thor, Captain America, Pantera neagră, Iron Man, Vrăjitoarea stacojie, Omul furnică, Thanos şi un războinic Centauri - pentru aventuri nesfârşite cu super-eroi la tabăra Răzbunătorilor. Setul este plin de dotări pentru a inspira joaca imaginativă: Laboratorul lui Iron Man, unde construieşte formidabila Mănuşă Nano; o zonă de agrement şi socializare unde super-eroii se pot întâlni; o celulă de închisoare; şi un camion care se deschide pentru a dezvălui o maşină pentru călătorii în timp.

Un set cool LEGO Răzbunătorii cu minifigurine super-eroi
Cu vehicule, roboţi, clădiri, minifigurine, arme şi gadgeturi de colecţie, jucăriile de construcţie LEGO Marvel Răzbunătorii permit copiilor să recreeze cele mai grozave scene din filmele Marvel preferate, şi deschid un univers pasionant al jocului imaginativ pe roluri cu super-eroi.

AVERTISMENT:
1. Jucaria poate contine piese mici, care se pot inghiti sau inhala, existand pericolul de sufocare. A se folosi sub directa supraveghere a unei persoane adulte.
2. Inlaturati toate elementele folosite la ambalare (pungi de plastic, legaturi) inainte de a inamana jucaria copilului.
3. Nu utilizati acest dispozitiv in alte scopuri decat cele mentionate in manualul de utilizare.
4. Respectati intervalul de varsta recomandat pentru utilizare din manualul produsului.