Despre retur


In conformitate cu Ordonanta de Urgenta 34/2014 clientul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului, insa va suporta costul de transport aferent returului.

Pentru initierea unui retur clientul trebuie sa completeze Formularul de Retur.

Returnarea banilor ori, dupa caz, inlocuirea produselor fara penalitati si fara invocarea unui motiv, se poate efectua in urmatoarele conditii:
 • Produsul trebuie să fie în aceeași stare în care a fost livrat și însotit de accesoriile/cadourile cu care a fost livrat.
 • In cazul in care produsele au un sigiliu, acesta nu are voie sa fie desfacut - produsul trebuie returnat sigilat;
 • Produsul returnat trebuie sa aiba ambalajul intact

 • Clientul va putea solicita schimbarea produsului, in termen de 14 zile calendaristice de la data primirii coletului, fara penalitati si fara invocarea unui motiv. In cazul solicitarii unui alt produs se va achita diferenta de pret, daca produsul este mai scump. In situatia in care clientul opteaza pentru un produs mai ieftin, diferenta de pret se va returna. Jucarii-Online.EU va trimite produsul solicitat la schimb numai dupa ce clientul a returnat produsul cumparat initial. Rambursarea contravalorii produsului ori, dupa caz, inlocuirea acestuia, se va face in cel mult 14 de zile de la receptionarea produsului returnat.

  Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou (nici cu inlocuirea unor componente) returul nu va fi acceptat, costurile de transport fiind suportate de catre client.

  In toate cazurile returnarii/inlocuirii produselor ca urmare a renuntarii la cumparare, costurile de returnare/inlocuire sunt suportate de catre client. Renuntarea la cumparare in mod repetat va putea fi considerata un abuz.

  Pe timpul transportului de retur, produsul este proprietatea clientului acesta asumandu-si responsabilitatea asupra starii produsului in momentul in care el ajunge la depozitele Jucarii-Online.EU. La momentul receptiei reprezentantii Jucarii-Online.EU vor constata conformitatea produsului, intocmind un proces verbal care va fi transmis clientului.

  Daca produsul comandat se dovedeste a nu fi conform cu specificatiile din oferta noastra, clientul poate solicita returnarea acestuia pentru inlocuire sau rambursarea integrala a contravalorii. Daca se agreeaza inlocuirea cu un produs de o valoare mai mare, clientul va plati diferenta, respectiv daca valoarea este mai mica, clientul va primi rambursare partiala pana la valoarea produsului inlocuit. Costurile de retur si de transport pentru produsul inlocuitor, daca este cazul, sunt suportate de Jucarii-Online.EU. Livrarea altor produse decat cele solicitate trebuie semnalata imediat, iar clientul va refuza receptia. Clientul poate solicita returnarea acestuia pentru inlocuire, iar daca produsul nu mai este pe stoc, poate opta pentru inlocuire cu un alt produs sau rambursarea integrala a contravalorii. Daca se agreeaza inlocuirea cu un produs de o valoare mai mare, clientul va plati diferenta, respectiv daca valoarea este mai mica, clientul va primi o rambursare partiala pana la valoarea produsului inlocuitor. Costurile de retur si de transport pentru produsul inlocuitor daca este cazul, sunt suportate de Jucarii-Online.EU.

  Fun N Fantasy SRL
  DV24 Offices, Delea Veche 24, cladirea A, etaj 4,
  Modul M2, sect 2, 024102, Bucuresti
  J40/62/6.01.2010 CUI: R26371886