Despre livrare

Durata livrarii-pe teritoriul Romaniei comenzile sunt livrate in termen de 24 ore - 3 zile lucratoare din momentul confirmarii telefonice a comenzii, in functie de disponibilitatea produselor. Exceptiile privind termenele de livrare sunt comunicate clientilor prin telefon sau e-mail de catre responsabilul de vanzari.

Modalitati de livrare

Livrarea va fi facuta la adresa indicata de client- va vom livra produsele la adresa mentionata in comanda. La primirea coletului, va rugam verificati integritatea ambalajului si in maxim 48 ore de la primire sa notificati in scris Fun N Fantasy SRL printr-un email insostit de poze demonstrative ale defectiunilor survenite la adresa office@jucarii-online.eu. Totodata daca la livrarea produsului sunt semnalate deteriorari majore ale ambalajului produsului clientul trebuie sa intocmeasca un proces verbal de constatare avarieri/pierderi sau deteriorare impreuna cu agentul firmei de curierat, si sa pastreze un exemplar. Pentru produsele livrate la adresa din comanda si ulterior transportate de catre client la o alta adresa nu ne asumam responsabilitatea referitor la integritatea transportarii respectivului produs.

Costuri de livrare

Bucuresti

Costul transportului (inclusiv ramburs) in Bucuresti este 17 lei (TVA inclus) indiferent de greutate sau volum si este evidentiat separat pe factura fiscala.

In tara

Costul transportului (inclusiv ramburs) este de 22 Ron (TVA inclus) indiferent de greutate sau volum si este evidentiat separat pe factura fiscala.

Produsele care fac parte din oferte promotionale punctuale pot fi subiectul transportului gratuit, caz in care informatia este mentionata punctual pe site.

Factura fiscala va fi trimisa in format electronic (Legea 571/2003) pe adresa de e-mail furnizata, nefiind necesara stampilarea si semnarea acesteia. Clientul poate solicita oricand la un moment ulterior factura in format tiparit, semnata si stampilata, daca activitatea prestata impune acest lucru (persoana juridica) sau pur si simplu se doreste pastrarea facturii in format tiparit.

Toate produsele sunt livrate cu instructiuni de montaj si utilizare in limba romana, daca in mod exceptional acestea au lipsit din colet, se pot trimite clientului in format electronic pe adresa de e-mail lasata in comanda.

Fun N Fantasy SRL
DV24 Offices, Delea Veche 24, cladirea A, etaj 4,
Modul M2, sect 2, 024102, Bucuresti
J40/62/6.01.2010 CUI: R26371886