LEGO Speed Champions

007 Aston Martin DB5 LEGO® Speed Champions 76911

Indisponibil
Producător: LEGO
Cod produs: 76911
130,00 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos. 94,49 Lei
Diferența: 35,51 Lei

Setul de construcţie LEGO® Speed Champions 007 Aston Martin DB5 (76911) oferă copiilor de 8+ ani, pasionaţilor de maşini şi fanilor James Bond™ ocazia să colecţioneze, să construiască şi să exploreze una din cele mai cunoscute maşini sport ale lumii. Perfectă pentru joaca la mare viteză şi pentru etalare, această replică fidelă surprinde eleganţa şi sofisticarea nemuritoare ale emblematicei maşini sport britanice din 1964.

Modelul de colecţie al maşinii sport Aston Martin DB5 prezintă inserţii argintii modelate din sârmă la nivelul roţilor şi 4 seturi suplimentare de plăcuţe de înmatriculare, reprezentând diferite filme James Bond, precum şi o minifigurină James Bond din filmul “Nu e vreme de murit”

Seturile de construcţie LEGO Speed Champions oferă miniversiuni ale celor mai emblematice vehicule din lume. Populare în rândul copiilor şi adulţilor, modelele de calitate superioară sunt grozave pentru etalare sau pentru o cursă dinamică şi palpitantă cu alte vehicule din gama Speed Champions.

 

Varsta recomandata:8 + ani

Numarul pieselor in cutie:298

AVERTISMENT:
1. Jucaria poate contine piese mici, care se pot inghiti sau inhala, existand pericolul de sufocare. A se folosi sub directa supraveghere a unei persoane adulte.
2. Inlaturati toate elementele folosite la ambalare (pungi de plastic, legaturi) inainte de a inamana jucaria copilului.
3. Nu utilizati acest dispozitiv in alte scopuri decat cele mentionate in manualul de utilizare.
4. Respectati intervalul de varsta recomandat pentru utilizare din manualul produsului.