LEGO Classic

90 DE ANI DE JOACA LEGO Classic 11021

Indisponibil
Producător: LEGO
Cod produs: 11021
259,99 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos. 188,90 Lei
Diferența: 71,09 Lei
Copiii, adulții și bunicii se pot bucura de ore nesfârșite de distracție și nostalgie cu setul LEGO Classic 90 de Ani de Joacă (11021). Sărbătorim istoria jucăriilor creative cu acest set care include un curcubeu de piese LEGO colorate, 15 mini-construcții care recreează jucării LEGO legendare care au apărut de-a lungul anilor, plus extra cărămizi pentru și mai multe posibilități de construcție.

Fiecare dintre cele 15 mini-construcții include propriile instrucțiuni ilustrate, așa că chiar și începătorii pot simți mândria și bucuria de a își construi propriile jucării LEGO.

Seturile LEGO Classic pun ideile și inspirația în mâinile copiilor, cu modele excelente care stimulează joaca deschisă și ajută copiii să își dezvolte abilități creative care le vor fi de folos toată viața.
AVERTISMENT:
1. Jucaria poate contine piese mici, care se pot inghiti sau inhala, existand pericolul de sufocare. A se folosi sub directa supraveghere a unei persoane adulte.
2. Inlaturati toate elementele folosite la ambalare (pungi de plastic, legaturi) inainte de a inamana jucaria copilului.
3. Nu utilizati acest dispozitiv in alte scopuri decat cele mentionate in manualul de utilizare.
4. Respectati intervalul de varsta recomandat pentru utilizare din manualul produsului.