LEGO DOTS

Cutie de design creativ 41938 LEGO

Indisponibil
Producător: LEGO
Cod produs: 41938
199,99 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos. 145,08 Lei
Diferența: 54,91 Lei

Acest set suprem LEGO® DOTS (41938) Cutie creativă de designer este kitul perfect pentru pasionaţii de lucru manual şi pentru copiii creativi, ajutându-i să-şi dezvolte abilităţile de artizanat şi design precum şi încrederea, cu diferite piese.

Distracţie în bricolaj fără restricţii
Acest set include o revistă plină de inspiraţie creativă, o mulţime de instrucţiuni disponibile online la lego.com/buildinginstructions pentru realizarea diferitelor obiecte de decor interior, plus ghiduri de asamblare pentru 5 obiecte DOTS personalizabile din revistă - un organizator de birou, rafturi verticale pe două niveluri, panou suspendat pentru mesaje, ramă foto şi o tavă mică. Copiii pot folosi plăcuţele colorate şi pe cele cu litere pentru a crea modele şi mesaje pentru piese, sau îşi pot extinde creativitatea cu o pungă DOTS Extra - seria 5 (41932) sau cu o cutie O mulţime de DOTS (41935) (vândută separat).

Kitul perfect de artizanat
Bucuria acestei cutii de designer reiese din posibilitatea copiilor de a-şi crea propriile obiecte de decor interior cu inspiraţie, sfaturi şi trucuri incluse, ajutându-i să se mândrească cu modelele lor unice sau să le împărtăşească cu prietenii.

AVERTISMENT:
1. Jucaria poate contine piese mici, care se pot inghiti sau inhala, existand pericolul de sufocare. A se folosi sub directa supraveghere a unei persoane adulte.
2. Inlaturati toate elementele folosite la ambalare (pungi de plastic, legaturi) inainte de a inamana jucaria copilului.
3. Nu utilizati acest dispozitiv in alte scopuri decat cele mentionate in manualul de utilizare.
4. Respectati intervalul de varsta recomandat pentru utilizare din manualul produsului.