LEGO Ninjago

Hydro Bounty 71756 LEGO Ninjago

Indisponibil
Producător: LEGO
Cod produs: 71756
799,99 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos. 595,50 Lei
Diferența: 204,49 Lei
Copiii se pot bucura de bătălii pline de acţiune pe fundul mării cu acest set de joc cu detalii minunate, LEGO® NINJAGO® (71756) Hydro Bounty. Vehiculul subacvatic vine cu 10 minifigurine şi este plin de dotări cool - 2 lansatoare cu arc, o cabină cu deschidere, aripi pliabile, un robot detaşabil şi 2 mini submarine, toate pentru a incita imaginaţia micilor fani ninja!

Set de joc premium NINJAGO
Acest set de joc subacvatic are 10 minifigurine impresionante: Kai Scuba, Nya Scuba, Zane Scuba, Jay Scuba, Cole Scuba şi Lloyd Scuba, toţi cu labe de scafandru, echipament de scafandru şi arme pentru a se lupta împotriva maleficului cvartet format din Prinţul Kalmaar, un Păzitor Maaray şi 2 Boţi Wu.

Seturi de construcţii imaginative şi pline de distracţie pentru copii
Jucăriile NINJAGO transportă copiii într-o lume a acţiunii fantastice captivante. Micii constructori se pot bucura de asamblarea acestor jucării unice înainte de a se cufunda în aventuri formidabile cu eroii lor ninja, luptându-se cu o serie de inamici în timp ce se joacă cu o colecţie uimitoare de avioane, dragoni şi roboţi.
AVERTISMENT:
1. Jucaria poate contine piese mici, care se pot inghiti sau inhala, existand pericolul de sufocare. A se folosi sub directa supraveghere a unei persoane adulte.
2. Inlaturati toate elementele folosite la ambalare (pungi de plastic, legaturi) inainte de a inamana jucaria copilului.
3. Nu utilizati acest dispozitiv in alte scopuri decat cele mentionate in manualul de utilizare.
4. Respectati intervalul de varsta recomandat pentru utilizare din manualul produsului.