LEGO Marvel Super Heroes

Robot Thanos LEGO Marvel Super Heroes 76242

Indisponibil
Producător: LEGO
Cod produs: 76242
79,99 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos. 57,12 Lei
Diferența: 22,87 Lei

Fanii lui Thanos din universul Marvel vor adora această replică supradimensionată. LEGO® Marvel Armura de robot a lui Thanos (76242) transformă universul celui mai puternic superticălos într-unul şi mai grozav! Acesta este un cadou minunat pentru copiii de 6 ani şi mai mari.
Robot Thanos ajustabil şi minifigurină
Minifigurina LEGO Thanos încape perfect în cockpitul care se deschide al robotului. Braţele, picioarele şi degetele complet articulate permit poziţionarea acestuia pentru multe posibilităţi fanteziste de joacă şi etalare. Faimoasa sabie cu dublu tăiş a personajului, Mănuşa Infinity şi Pietrele Infinity sunt, de asemenea, incluse, pentru a garanta că aventurile nu iau niciodată sfârşit. Pentru mai multă distracţie digitală, aplicaţia LEGO Builder oferă instrumente intuitive de zoom şi rotire care permit copiilor să vizualizeze modelul în timp ce construiesc.

  • Varsta recomandata:
    6 + ani
  • Numarul pieselor in cutie:
    113


AVERTISMENT:
1. Jucaria poate contine piese mici, care se pot inghiti sau inhala, existand pericolul de sufocare. A se folosi sub directa supraveghere a unei persoane adulte.
2. Inlaturati toate elementele folosite la ambalare (pungi de plastic, legaturi) inainte de a inamana jucaria copilului.
3. Nu utilizati acest dispozitiv in alte scopuri decat cele mentionate in manualul de utilizare.
4. Respectati intervalul de varsta recomandat pentru utilizare din manualul produsului.